Tot mai multe sunt nuntile la care vedem Cocktail Baruri sau cum le mai spunem, baruri mobile.

Acesta poate include, pe langa servicii de bartending oferite de barmani profesionisti, atat bauturile cat si logistica necesara: bar profesional, pahare si alte consumabile. Inchirierea unui astfel de serviciu presupune un cost fix pentru servicii si logistica si un cost variabil pentru meniul de bauturi.

Este binecunoscut faptul că la orice eveniment și în orice împrejurare un bar bine poziționat și aranjat va fi un pretext de socializare pentru orice persoană. Și tocmai de aceea, barul ca pretext de socializare și barmanul trebuie să formeze o echipă grozavă. Rolul barmanului și responsabilitățile sale sunt foarte importante la o nuntă.

De asemenea si aspectul decorului va fi mult mai elegant si atractiv pentru invitati.

De obicei primul loc spre care se indreapta invitatii la o petrecere este barul. Prezenta unui bar bine dotat si cu un design aparte confera o nota de eleganta si stil petrecerii. In acelasi timp, spectaculozitatea prepararii si servirii bauturilor, aromele si ingredientele inedite folosite dau nastere unor momente de buna dispozitie demne de imortalizat in albumul foto si pe filmul nuntii.

In general, vi se pune la dispozitie un meniu cu cocktail-urile pe care invitatii vostri le pot comanda, dar barmanii se mai se adapteaza din mers, in functie de cerintele publicului.

Video – Lulu Film. Videograf Trocin Florin

Când te gândești la cocktail bar te gândești la culori vii, un strop de exotic și diversitate de gusturi și în acest sens, chiar dacă va exista un meniu de bar listat pe mese cu 12 cocktailuri, atâta timp cât ingredientele din bar o vor permite, barmanul va concepe la cerere și alte băuturi din afara meniului.

                                                          Bar Cocktail Makaya Botosani

Barmani cu experientã si cu baruri mobile de diferite dimensiuni, dotati cu toate instrumentele necesare „Pahare de diferite marimi , ustensile profesionale  si altele”, vã oferim serviciile noastre complete pentru ca petrecerea dumneavoastrã sa fie una deosebita; ( nunti , botezuri , majorate, petreceri private si alte evenimente).
Venim cu un meniu diversificat de bauturi cu alcool si non-alcool
Lucram cu diferite game si marci de produse in functie de bugetul alocat evenimentului.

 Pentru Bar Cocktail Makaya, accesati pagina noastra de facebook. Va astaptam sa discutam mai multe detalii. Tel. 0749 40 60 27 .

https://www.facebook.com/Bar-Cocktail-Makaya-1031341727024345/?ref=br_rs

Video – Lulu Film , Videograf Trocin Florin.

Servicii video nunta, Servicii foto video nunta 2019 – 2020. Lulu Film. Pret Pachete video nunt. Pret Foto Video Nunta. Videogarf Nunta. Cameraman Nunta.

Foto – Mirel Petrica Fotograf

  

Servcii video nunta . Servicii foto nunta. Videograf si Fotograf nunta. Lulu Film.

Lasă un răspuns