Ai incredere in mine: peste ani si ani, vei aprecia naturaletea si frumusetea surprinse in ziua ta speciala.

Despre mine

Ai incredere in mine: peste ani si ani, vei aprecia naturaletea si frumusetea surprinse in ziua ta speciala.

MY WORK IS MY PASSION

Scopul nostru este de a păstra amintirile fericite despre cele mai luminoase momente din viata dumneavoastra!

Obiectivul nostru este să vă oferim un produs diferit de videoclipul clasic de nuntă, să vă dați o altă viziune despre ce este un reportaj(poveste) de nuntă.

Vom păstra adevarata poveste de dragoste si vom transforma povestea intr-un film cinematic unde dumneavoastra veti juca in rolu principal.

Vor exista mereu furnizori ieftini care au o cameră video și care se vor oferi să vă înregistreze nunta. În cel mai fericit caz, nu au îndeajuns de multă experiență și vor ajunge să vă ofere un material sub standard, iar în cel mai rău caz dar și cel mai comun din păcate, nu dispun nici de experiență, nici de aparatură video profesională și nici de cele mai de bază cunoștințe de editare video iar rezultatul va fi mult mai prejos decât așteptările dumneavoastră.

Când veți primi filmul va fi deja prea târziu pentru a mai schimba ceva.

Trebuie înţeles, calitatea perfectă este şi costisitoare, însă nunta este o sărbătoare la care nu trebuie să faceţi rabat de la o astfel de calitate.

Sunt videograf si editor principal. Imi place sa cred ca sunt profestionist.
Un videograf este esential la nunta, iar cuplurile care angajează un videograf sunt de obicei bucuroase că au făcut-o.

Pasiunea la nivel profesional pentru videografie a început cu cinci ani în urmă, de cand am ales sa practic profesional aceasta arta, si da, videografia este o arta. Am ales această ramură deoarece sunt fascinat de aparate foto si camere video de cand ma stiu.

Primul meu impact cu un aparat foto a fost la 7 ani, un aparat foto pe film(un canon pe care-l detin si acum), cu care tatal meu imi face poze.

La varsta de 18 ani detineam un aparat foto pe film si o camera video proprie, surprindeam diverse evenimente, printre prieteni si rude, bineinteles gratis.

Asa a luat nastere dragostea si pasiunea mea pentru videografie. In timp am acumulta informatia si experienta de a fi cel mai bun.

Voi fi alături de voi pe tot parcursul zilei, documentând fiecare moment așa cum se desfășoară până la finalul zilei.

Prezența mea va fi una discretă și neintrusivă, lăsându-vă pe voi și pe invitații voștri să vă desfășurați nestingheriți în elementul vostru, dar atunci cand este cazul, intervin, pentru a regiza un moment, pentru a transforma acel moment intr-o poveste, poveste nuntii voastre.

Camerele și obiectivele folosite de mine sunt menite să ofere un look cinematografic imaginilor captate. Iar montajul ulterior este astfel conceput încât produsul final să fie un adevărat ,, Film,, : dinamic, cuprinzător, cu un soundtrack potrivit pentru fiecare moment și care să fie urmărit cu plăcere de oricine fără a simți nevoia de a da pe fast forward.

SUNT INDRAGOSTIT DE CEEA CE FAC SI SUNT SIGUR DE ASTA.
MY WORK IS MY PASSION .