Videograf cameraman nunta, fotograf nunta, cameramn Botosani, videograf Botosani.

Am să te iubesc până la sfârşitul lumii.

Este sloganul iubirii dintre Loredana si Alex, titlul unei carti scrise de Marius Tuca.

Iubirea adevărată nu ne identifică niciodată cu celălalt, iubirea adevărată nu ne îndepărtează niciodată de celălalt. Iubirea adevărată păstrează, salvează personalitatea şi, aceasta nu se confundă, nu se identifică cu alte personalităţi .

La inceput iubirea e o binecuvantare, daca nu un noroc. Apoi devine o realizare.

Loredana si Alex au realizat acea dragoste magnetica care-i va duce spre universul etern al dragostei. Au o pasiune enorma unul pentru altul, iubesc si profita la maxim de timpul petrecut impreuna.

Fiecare ne-am întrebat ce ne face oare să ne îndrăgostim de o anumită persoană? De ce o alegem pe ea și nu pe alta? Oare ne simțim atrași și dezvoltăm o pasiune pentru cea mai atractivă persoană la care ne putem gândi sau sunt alte criterii care ne determină alegerile?

Studiile au arătat că există un număr de variabile și teorii care pot explica ce anume ne afectează preferințele atunci când ne îndrăgostim. Cum probabil intuiți, atractivitatea fizică, cea care este înregistrată imediat, chiar de la o primă întâlnire, este foarte importantă și, deși am fi tentați să credem că alegem persoana care este extrem de frumoasă în realitate, alegem persoana care are un nivel de atractivitate similar cu noi.

Cercetările au arătat că o conexiune emoțională este cel mai important factor pentru crearea unei iubiri care să dureze.

Sa fii capabil sa iubesti si sa te lasi iubit ani la rand este un mod sanatos de a porni in viata de cuplu.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns