“Iubirea necondiţionată este cea mai pură formă de iubire, pentru că transcende orice graniţe, nu are nevoie de aprobare sau de adoraţie, dăruie fără să ceară şi fără să aştepte recompense, acceptă ceea ce partenerul/a alege să facă sau să fie. Iubirea necondiţionată nu răneşte, nu cauzează durere sau suferinţă, nu minte, nu trişează, nu comandă, nu e confuză sau manipulatoare, nu are bariere şi convenţii sociale sau personale, nu se teme de nici o judecată, ea pur şi simplu există. Da, iubirea necondiţionată există şi în plan real, nu este doar o abstracţiune.

Diana si Alin, din locuri diferite ale tarii, Diana din Harghita, Alin din Botosani, atractia iubirii neconditioante a facut sa se intalneasaca, chiar daca aparent este ceva imposibil.

Apar multe momente care au o semnificatie deosebita pentru fiecare dintre miri pe parcursul intregii nunti.
Emotiile exista oricum atunci cand e vorba de iubire si de dorinta ca lucrurile sa iasa bine.
Atata timp cat mirii sunt fericiti si construiesc nunta lor impreuna …cu multa fericire si bucurie, vor construi totodata si amintiri frumoase pe care nu le vor uita niciodata!
Diana si Alin, au ales sa isi uneasca destinele la Harghita (Localitatea Toplita) si petrecerea la Targu Neamt, alaturi de rude si foarte multi prieteni.

Multi dintre noi spunem ca simtim iubire pentru alta persoana, dar cati putem spune ca aceasta iubire este neconditionata?

Când doi oameni se întâlnesc cu adevărat, este sărbătoare. Întâl­nirile adevărate, depline, sunt atât de rare! Numai Dumnezeu poate să ţi le dăruiască. Tu trebuie numai să fii treaz, să fii într-o aşteptare activă, să ai urechi de auzit şi ochi de văzut, minte de străvăzut şi, mai ales, inimă curată.

Când doi oameni se întâlnesc cu adevărat, este mare sărbătoare. Sărbătoare pe pământ şi sărbătoare în cer. Iată de unde se cuvine să înceapă şi să se sfârşească toată învăţătura noastră.

Acest clip este filmat in ziua nuntii, wedding day, in drumul nostru de la Harghita, unde a avut loc obiceiurile, traditiile si cununia religioasa din ziua nuntii,  spre locul petrecerii, Cetatea Neamtului – Targul Neamt.

 

Noi, ca si, fotograf de nunta, videograf de nunta, suntem onorati, si fericiti, ca am avut aceasta experianta frumoasa, cu oameni frumosi.

Ne bucuram de prilejul avut, sa luam parte la aceasta poveste frumoasa, prin servicii foto video oferte de lulufilm.ro

Poveste de nuntă este diferită de fiecare data, are momentele ei specifice și își creează o identitate.

 

Acest clip a fost filmat dupa nunta, de aceasta data, in Suceava, doua locatii diferite, in aceeasi zi.

    

Când te întrebi ce este iubirea, de multe ori ai un dubiu, fie dacă ești iubit, fie dacă iubești. Alteori, poate simți ceva și mergi pe google, tastezi ce este iubirea și vezi dacă te regăsești în răspunsuri. Alteori, cineva se poartă cu tine într-un anumit fel, care pare că pe de-o parte este iubire, pe de altă parte (poate) indiferență și te întrebi ce este iubirea.

Cred că iubirea nu poate fi încadrată într-un anumit cadru specific.Într-o scrisoare, Albert Einstein dezvăluie că cea mai puternică forță din univers este Iubirea.

Există o forță extrem de puternică pentru care, cel puțin până în prezent, știința nu a găsit o explicație formală. Este forța care include și guverneaza totul, este chiar în spatele oricărui fenomen care are loc în univers și încă nu a fost identificată de noi. Această forță universală este IUBIREA.

 

 

Servicii foto video, fotograf nunta, videograf nunta, cameraman nunta, filmare nunta.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns