FLORARIA GARDENIA BOTOSANI

La o simplă căutare pe Google după „buchete de flori”, „firmă de aranjamente florale pentru nuntă”,„decorațiuni nuntă” sau „lumânări de botez” găsești fără probleme sute de opțiuni și modele disponibile.

Însă, cu cât vezi mai multe, cu atât e mai greu să te decizi.

Iată ce trebuie să ai în vedere când cauți decoratiuni florale pentru nuntă:

-Culoarea

-Anotimpul

-Bugetul

 Alege culorile preferate

Odată ce alegi câteva culori preferate, e mult mai rapid și mai ușor să filtrezi ofertele și opțiunile disponibile.

Spre exemplu, pentru aranjamente florale sau decorațiuni de botez pentru fete e destul de simplu. Probabil rozul va fi alegerea cea mai comună.

Bineînțeles, aceeași recomandare este valabilă și în cazul unor aranjamente florale pentru nuntă. Odată stabilite 2-3 culori preferate, vei economisi din start o grămadă de timp pierdut.

Video Lulu Film . Foto Mirel Petrica Fotograf

 

Cel mai important este să îți alegi decorațiunile florale în ton cu stilul și culorile nunții pentru a exista o armonie între rochie, buchetul de mireasă, decorațiuni și locație.

Imaginati-va o nunta fara flori. Cum nici nu putem concepe asa ceva, punem foarte mare importanta pe aranjamentele pe care le creem si care vor da tonul nuntii dumneavostra. Florile sunt un element esential, ele subliniind frumusetea din toate punctele de vedere, frumusetea nuntii, a cuplului si a invitatilor.

                                                                                                      Floraria Gardenia Botosani    Lulu Film

Aranjamentele florale sunt reprezentative pentru orice nuntă și pot spune foarte multe despre gusturile și despre personalitatea miresei. Chiar dacă iubești anumite flori, nu vei putea să le folosești tot timpul în aranjamentele de la propria nuntă, deoarece orice floare este asociată cu un anumit anotimp și este foarte posibil să nu găsești zambile pe timp de iarnă, nici măcar în sere.

Astfel, este bine să te orientezi în funcție de ceea ce îți oferă natura, în așa fel încât să te bucuri de aranjamente perfecte.

Decorurile florale

În categoria decoratiuni florale de nuntă pot fi incluse aranjamentele de pe mesele invitaților, aranjamentul pentru masa de prezidiu (masa mirilor și a nașilor), aranjamentele pentru husele scaunelor, florile care decorează camera – pentru arcadele de la intrare, ornamentele care atârnă din tavan, aranjamentele pentru colțul unde se fac fotografiile etc.

Trebuie să fie spectaculoase și să dea impresia că au fost special create pentru mireasă. Poți face o arcadă de flori chiar la intrarea în localul unde are loc nunta, însă și perdeluțele de flori vor crea un aspect deosebit și original. În plus, pot fi amplasate oriunde.

VIDEO – Lulu Film Servicii foto video nunta

Pentru a te încadra în buget cu aranjamentele florale, stabilește de la început o sumă special destinată acestui aspect și elimină din start buchetele și aranjamentele care depășesc posibilitățile tale.

Pentru a-ți optimiza, însă, bugetul, poți alege flori de sezon, care vor fi mai ieftine. Și florile cu volum te ajută să economisești bani, pentru că vor crea aranjamente bogate fără ca florarul să fie nevoit să folosească multe fire.

Nu există o combinație perfectă de culori. Orice alegere și combinație este potrivită, dacă este pe placul mirilor. Culorile închise dau un aer rafinat și stilat, cele deschise unul romantic, jucăuș.

Fie ca e vorba de nunta sau de botez biserica poate fi impodobita de sarbatoare cu diferite aranjamente florale, stalpisori decorati cu tul sau voal si aranjament floral, sfesnice cu lumanari, alee cu petale de flori si alte elemente de decor. Tot mai multi miri sau proaspeti parinti aleg aranjamente florale pentru decorarea bisericii pentru a adauga un sentiment de solemnitate, pace si prospetime.

 Masa invitatilor trebuie sa incante si sa-i primeasca asa cum se cuvine. Daca am decorat masa in cel mai mic detaliu insa un aranjament floral va imbogati vizual si olfactiv atmosfera prin prezenta florilor incantatoare aranjate in buchete, globuri sau cosulete, pentru a mentine ideea de frumusete si romantism in inima tuturor.

FOTO – Mirel Petrica Fotograf

Exista diferite tipuri de aranjamente florale nunta, dispunerea acestora depinzand de mai multi factori. Se pot aranja flori in diferite moduri pentru mireasa, mire,pentru domnisoarele de onoare si pentru oamenii care insotesc mireasa si mirele. Exista, de asemenea, mai multi tipuri de aranjamente florale pentru locul de desfasurare al nuntii.

VIDEO – Lulu Film Servicii video nunta. Servicii foto nunta

Lulu Film Wedding Videographer

Dacă te întrebi cat costa aranjamentele florale la o nuntă să ştii că există mai mulţi factori care fac diferenţa de pret şi anume tipurile de flori selectate, numărul şi mărimea aranjamentelor pentru restaurant.

Nu ezitati sa ne contactati, inca din momentul in care incepeti pregatirile pentru petrecerea de nunta. Organizarea din timp, realizarea unor proiectii de buget si pe spatiul locatiei, pot garanta succesul obtinerii unor aranjamente florale nunta asa cum mereu vi le-ati imaginat.      FLORARIA GARDENIA BOTOSANI    Tel. 0758 541 508    https://www.facebook.com/profile.php?id=100009990528144&ref=br_rs

 

FOTO – Mirel Petrica Fotogarf. Servicii foto nunta. Servicii video nunta.

Pret servicii video nunta, Pret cameraman nunta, Pret fotograf nunta, Pret servicii foto nunta, Pachete foto video nunta, Pret arenjamente florare, Pret buchetul miresei.

 

Videograf Nunta.

 

 

 

 

Lasă un răspuns