O poza face cât 1000 de cuvinte, o filmare de calitate va spune toata povestea !

Intrebari Frecvente

Cele mai intalnite intrebari si raspunsuri

In cele ce urmeaza dorim sa raspundem la cele mai frecvente intrebari intalnite pe parcursul anilor de lucru in domeniul foto si video de nunta. Urmarim sa clarificam cat mai multe intrebari legate de ziua nuntii, serviciile ce le oferim, contracte, etc. Ne dorim o colaborare cat mai transparenta si de lunga durata, astfel dorim sa discutam detalii ce au legatura cu ziua nunti, dar si detalii despre noi ca echipa foto si video.

Care este oferta noastra?

Va putem pune la dispozitie pachete distincte din care puteti alege dupa necesitatile Dumneavoastra. Oferim servicii de filmare, servicii de fotografiere si pachete foto video. Acestea pot fi achizitionate separat sau la pachet, unde puteti profita si de o reducere a pretului. Deasemeni in oferta noastra puteti gasi extraoptiuni cu care puteti personaliza oferta.

TTD Iuliana si George-134

Detalierea serviciilor noastre.

Fotografia de nunta cuprinde prezenta unui fotograf (plus asistent, in functie de contract) pe toata perioada evenimentului (nunta, botez, cumatrie, etc). Materialul final prezinta cel putin 500 de fotografii editate in totalitate, numarul de fotografii poate varia in functie de complexitatea evenimentului, de timpul acordat fotografierii si pachetul foto ales. Aici tinem foarte mult la calitatea fotografiilor si mai putin la cantitate, in viziunea noastra fiecare fotografie trebuie pusa in rama. Predarea materialului foto se face pe Stick USB personalizat sau la cerere online.

Videografia de nunta cuprinde prezenta unui videograf pe toata perioada evenimentului. Filmul nunti reprezinta un montaj cinematic de cel putin 90 de minute (sau mai mult in functie de contract si de complexitatea evenimentului, timpul acordat videografului, etc) plus clipul nuntii (un clip de aproximativ 3 minute, reprezentativ pentru evenimentul Dumneavoastra).

 Oferim filmare la calitate FullHD , predarea materialului se face pe Stick USB .

Sunteti prezenti pe toata durata evenimentului?

Da, suntem prezenti incepand de la pregatirile de nunta pana la finalul evenimentului (aruncarea buchetului, dezgatit). Programul de desfasurare il stabilim impreuna astfel incat sa putem surprinde toate momentele importante ale zilei.Totusi ne rezervam dreptul de a stabili de comun accord orele de receptie si final de eveniment, daca este necesar.

Deplasarea in alte localitati in afara de judetul Botosani - Suceava si costuri de deplasare

 Costurile de transport se stabilesc in functie de kilometri parcursi si sunt calculate la 1 leu/kilometru.

Avem stabilita starea civila in alta zi decat cea a nuntii, intervin costuri suplimentare?

 Daca aveti stabilita cununia civila in alta zi decat ziua nuntii nu este nici o problema, chiar recomandam clientilor nostri stabilirea acestui eveniment in alta zi, pentru a elimina putin din stresul si oboseala ce se acumuleaza in ziua nuntii. Cununia civila in alta zi nu prezinta costuri suplimentare daca are loc in timpul saptamanii si suntem anuntati din timp. Recomandam programarea cununiei civile in timpul saptamanii, pe parcusul weekendului este foarte posibil sa fim prezenti la alte evenimente.

Avem stabilita locatia si ziua nuntii,cum putem rezerva data pentru serviciile foto video?

Un pas important in directia corecta a fost facut, acum urmeaza sa ne contactati telefonic, completand formularul alaturat sau accesand pagina de contact a acestui site. Completati formularul cu toate informatiile despre eveniment si noi va vom contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a confirma disponibiliatea noastra pentru ziua aleasa de Dumneavoastra, si pentru a discuta despre ofertele noastre.

Ulterior se stabileste o zi pentru a ne putea intalni si semna un contract, astfel rezervand data evenimentului.

Videografia de nunta cuprinde prezenta unui videograf pe toata perioada evenimentului. Filmul nunti reprezinta un montaj cinematic de cel putin 90 de minute (sau mai mult in functie de contract si de complexitatea evenimentului, timpul acordat videografului, etc) plus clipul nuntii (un clip de aproximativ 3 minute, reprezentativ pentru evenimentul Dumneavoastra). 

Cate fotografii primim?

Dupa cum am mentionat mai sus, punem accentul cat mai mult pe calitatea fotografiilor. Evitam ca pe materialul final sa aveti dubluri, fotografii neclare, fotografii incorect expuse, etc. Oferim un numar minim de 500 de fotografii editate si corecte.

Cel putin 90 de minute de filmare?

Atat pe fotografii cat si pe partea video de nunta suntem prezenti activ si incercam sa suprindem cat mai mult din emotia momentelor importante, obtinand o cat mai mare diversitate de imagini si unghiuri ale actiunii din timpul evenimentului.
Durata filmului depinde de oferta aleasa si de desfasurarea evenimentului din ziua nuntii.

Cum putem intra in posesia “bruturilor”?

Materialele brute, foto si video nu se livreaza. Putem garanta ca pe materialul final veti regasi toate fotografiile si tot materialul filmat, editate si retusate cu atentie. Dar daca totusi doriti neaparat sa intrati in posesia acestor materiale, acestea se achizitioneaza separat fata de contractul semnat.

Ne dorim un album de tip foto-carte de nunta, care este procedeul?

 Putem incepe procedeul de personalizare al albumului abia dupa ce predam fotografiile. Mirii trebuie sa realizeze o selectie de fotografii preferate, acestea vor fi asezate de noi in colaje si prezentate online sau prin email. Dupa ce mirii realizeaza toate modificarile dorite si primim ok-ul, trimitem albumul la print.

Cum primim materialul foto-video dupa nunta si la cat timp?

 Materialul foto-video va fi predat in functie de pachetul ales la 8-9 saptamani dupa eveniment.

In maxim 7 zile dupa eveniment ve-ti primi un clip cu cele mai bune momente,,Wedding Day,,

Materialul foto-video, in functie de pachetul ales, se preda clientului astfel:

Un exemplar stick usb+cutie din lemn, personalizata lulufilm.ro

Doua exemplare de Blu-Ray+carcase personalizate.
Doua exemplare dvd+carcase personalizate.
Transfer pe HDD-ul clientului.

Transfer online, valabil 30 de zile. 

Clientul , timp de 30 de zile isi poate descarca materialul video cat si materialul foto de pe platforma noastra online,  ve-ti primi un link de unde puteti descarca materialul foto-video. (valabil 30 de zile).

Fotobook(fotocarte) cu urmatoarele dimensiuni: 20x20cm sau 30x30cm. Fotobookul poate fi personalizat in functie de alegerea si dorinta clientului.

Putem personaliza oferta foto video ?

DA.
Daca se doreste eliminarea sau adugarea unui serviciu dintr-un pachet foto video ales, putem modifica sau personaliza oferta in functie de nevoile si cerintele clientului.

Modificarile se pot face doar pana la semnarea contractului, dupa semnarea contractului se va respecta clauzele contractuale.

Este grila separata unde clientul poate bifa doar serviciile foto video agreate, astfel noi va vom oferi pretul personalizat, in functie de serviciile foto video alese de dumneavoastra din grila.

Putem opta doar pentru unul sau mai multe servicii optionale?

DA.
Avem preturi separate pentru fiecare servicii foto video din grila: 

,,SERVICII OPTIONALE,,

De exemplu: ,,Clientul doreste doar sedinta foto-video ,,Save the Date,, sau ,,Trash the dress ,,atunci noi vom specifica pretul pentru fiecare servicii foto video in parte.