Nimic nu este realizabil fara pasiune. My work is my passion! Lulu Film. Videograf pentru evenimentul tau.

Între a documenta și a experimenta, este o linie foarte fină, vreau sa experimentez cat mai mult cu putinta, dar, în același timp, vreau sa ma asigur ca documentez momentul.

Obiectivul meu este să vă ofer un produs diferit de videoclipul clasic de nuntă, să vă dați o altă viziune despre ce este un reportaj(poveste) de nuntă.
Nunta e o poveste , un moment prin care fiecare om va trece mai devreme sau mai târziu .
Vom păstra adevarata poveste de dragoste si vom transforma povestea intr-un film cinematic unde dumneavoastra veti juca in rolu principal.
Poveste de nuntă este diferită de fiecare data, are momentele ei specifice și își creează o identitate.
Filozofia mea este sa concep un produs complex si bine definit, astfel incat video pentru nunta dumneavoastra sa nu mai reprezinte o cheltuiala, ci o investitie in amintirile pretioase!
Scopul meu este sa arat cinematografia evenimentului unic din viata dumneavoastra!
Cu inima deschisa te invit sa descoperi ce inseamna cu adevarat filmul vietii tale!
Sunt pregatit sa ofer calitate. Sunt observator pasionat, iubesc si sunt fascinat de arta vizuala.
Obiectivul meu este sa trimit amintiri in viitor.

Videograf Trocin Florin.

 

Videograf Trocin Florin. Lulu Film. Cameraman nunta.

 

Candva ma compatimeam ca la 20 de ani duceam lipsa de bani si aveam o educatie limitata. Apoi am descoperit ca cei mai multi oameni de succes incep cu putini bani sau chiar deloc. In cazul in care cei ce  beneficiaza de o educatie buna , se dovedeste ca cea mai mare parte din aceasta este inutila in viata reala, odata ce si – au incheiat studiile.
Dupa aceea m – am compatimit , pentru ca nu aveam talente naturale care sa ma ajute si nu imi puteam gasi o slujba buna. Am descoperit curand ca cei mai multi oameni de succes incep la fel: incearca multe lucruri si esueaza pana cand gasesc situatia potrivita pentru talentele si abilitatile lor.
Adevarul este ca tu insuti vei face tot ce vei reusi vreodata sa realizezi. Nimeni nu va face nimic pentru tine. Dar daca vei continua sa inveti si sa te perfectionezi, sa incerci multe lucruri , vei ajunge intr – un final sa detii controlul. Asa se intampla pentru toti. Doar aduti aminte ca oportunitatile sunt pentru toti. Daca nu iei tu mingea si nu alergi cu balonul spre poarta adversa, aceasta nu va avea niciun efect asupra scorului. Cand apare o sansa , actioneaza imediat. Nu exista limite legate de ceea ce poti realiza in afara de cele pe care ti – le stabilesti cu propria gandire.
Videografia de nunta imi ofera sansa sa cunosc oameni minunati, diferiti, motivati si indragostiti, care transmit vibratiile pozitive si acest lucru ma motiveaza. Asta imi demonstreaza ca fac ceea ce trebuie si profesez ceva ce imi place.

Lasă un răspuns