Deşi trash the dress a pornit din America, astăzi, tot mai multe tinere din România iau exemplul americancelor.

“Trash the dress” constă într-o şedinţă video în care o rochie elegantă, de obicei o rochie de mireasă, este distrusă sau supusa unor tratamente extreme :).

Un concept destul de răspândit, apărut acum aproximativ 10 – 11 ani în Las Vegas, care recent și-a făcut loc și printre obiceiurile de nuntă de la noi, „Trash the Dress” reprezintă o sesiune fotografică sau video dedicată rochiei de mireasă, realizată dupa nuntă.

In conditii extreme ), pe o vreme mai putin prietenoasa, dar care ofera spectacol vizual, alaturi de mirii nostri dragi am creat aceasta poveste.

Iuliana si George. Locatia, Muntii Rarau, Romania.

 

De ceva timp, fotografii si videografii de nunta propun mirilor o sedinta foto-video curajoasa, care are loc dupa evenimentul nuntii, numit trash the dress.

Acest shooting(ceva diferit) poate fi incadrat ca fiind un alt artificiu de import sau poate fi privit ca pe o eliberare a tensiunilor acumulate, un ultim strigat de razvratire inainte ca latul formalismului sa sugrume orice pornire de revolta, independenta sau o forma expresiva de manifestare a personalitatii.

Dacă doi oameni sunt predestinaţi să fie împreună, ei neapărat se vor regăsi! Oamenii care sunt sortiţi să se întâlnească, se întâlnesc.
My Destiny, cu Bianca si Mihai.

Locatia, Bucovina Gura Humorului.

      Videoclip premiat   de Weva Pro(RoAward 2018)    

De ce Trash the Dress?

În ziua nunții, mirii sunt, cel mai probabil, foarte stresați pentru că au mai multe sarcini de rezolvat, iar timpul este foarte limitat.

Dacă în ziua nunții zâmbeai mai mult forțat, în timp ce mintea îți zbura la ce urmează, acum te poți destinde și te poți bucura de ședința foto video, fără a avea nici o presiune.

Relaxarea duce cu siguranţă la creativitate, așa că vei avea cu siguranță niște fotografii, si un clip video mai reușit decât în ziua nunții.

Sedinta foto video de dupa nunta a devenit o componenta importanta a fotografiei si videografiei de eveniment.  Cei mai multi o numesc generic “Trash The Dress”, desi termenul nu este tocmai exact, notiunea fiind potrivita mai degraba pentru sedintele in care mireasa este dispusa sa isi distruga rochia, sa o murdareasca foarte tare, sau chiar , in cazuri extreme , sa o faca bucati. 🙂

Poveste de nuntă este diferită de fiecare data, are momentele ei specifice și își creează o identitate.
Este o diferenta intre un moment trecator si o amintire pentru toata viata.

Diana si Alin. Locatie, Suceava.

Luciana si Ionut. Locatia, Plaja Stanca-Costesti

 

Iubirea adevarata este singura arma de care omul are nevoie pentru a castiga orice batalie si pentru a trece peste orice obstacol oricat de impunator ar fi acesta.

Alexandra si Tudor. Locatia, Cetate Suceava.

Ionela si Marius, doi draguti cu un bun simt aparte, timizi dar foarte respectosi si receptivi.
Am simtit in relatia lor ca sunt frati, prieteni dar mai ales iubiti.
Au un respec enorm unul fata de altul, dar si pentru cei din jur,isi poarta unul altuia respect,devotament si mai ales iuberea vesnica.

Ionela si Marius. Locatia, Cetate Suceava.

Ceea ce mă face cel mai fericit este să surprind iubirea pură și esența ființelor umane.

Eu traiesc pentru a-mi împărtăși amintirile și a face noi prieteni.Permiteți-mi să fiu parte din memoria dvs. și să creați niște magie!  Videograf Trocin Florin/Lulu Film.

Lasă un răspuns